Välkommen till Fattiggårdens Hästnöje!

 

Hos oss kan du bo, bada, basta, rida, fiska, paddla.

Eller varför inte bara koppla av och njuta av livet på landet?

 

 

 

Obs! Ny mailadress: fattiggarden@outlook.com

SÅLD!

Concords Alvin

född 2009

 

Vi köpte Alvin då han var två år gammal. Han utvecklades fint och godkändes som avelshingst då han var fyra. Han har ett fantastiskt temperament och eftersom vi har ytterligare två avelsgodkäna hingstar beslutade vi oss för att kastrera honom januari 2017. Han gå nu tillsammans med vår flock som består av både vallacker och ston.

Inriden från grunden som fyraåring - sedan dess riden sporadiskt - han är alltid vänlig och gör vad man ber honom om. Han är riktigt cool och lugn. Snäll att verka, tvätta och hantera i övrigt.

 

Annons med mer information finns på Hästnet.se

 

Här presenteras vad vi har till salu. Vi är mycket noga med var våra djur hamnar. Söker du något speciellt så kanske vi kan hjälpa dig med tips och råd.

Caztro är såld!

 

Senzej, som är två år, är inte såld ännu.

 

(oktober 2017).

Caztro är född 2014 och Senzej 2015. Båda födda här på Fattiggården. Trevliga och sociala killar.Välkommen med din förfrågan!

Tengfjords Hubert (Hubbe)

född 2006

 

Hubbe är en alldeles underbar hingst på alla sätt och vis. Alltid juste både i ridning, verkning och betäckning. Han har betäckt tre ston som alla blev dräktiga vid första försöket.Han har "ovanliga" blodslinjer eftersom hans pappa Amadeus bara fick fyra avkommor innan han kastrerades - ingen av dom fyra används i avel. Hubbe är godkänd på livstid både i Engelska och Svenska stamboken.

Vi är väldigt noga med var våra hästar hamnar!

Annons med mer information finns på Hästnet.se