Vi som bor här på Fattiggården är jag, Ing-Marie, och min man Roger. Vi köpte Fattiggården 2002 efter att ha bott i Linköping under många år. På den tiden levde vi ett ganska hektiskt liv med mycket jobb och många resdagar.

 

Vi närmade oss båda 50-årsstrecket och som så många andra frågade vi oss om man ska fortsätta i "ekorrhjulet" fram till pensionen. I samma veva drabbades jag av en envis borreliainfektion vilket onekligen hjälpte oss att fatta beslutet att dra ner på takten. Sagt och gjort - vi började leta gård och efter en tid hittade vi vårt paradis här på Fattiggården. Vi har inte ångrat oss en enda minut!

 

Övriga familjen består av två vuxna söner, Ronny och Björn, en sonhustru, Malin, och två barnbarn Miranda 10 år och Marcus 8 år. Hela gänget bor i Stockholm men besöker oss så ofta det är möjligt.

 

Det finns ytterligare några personer som är viktiga här på gården. Det är Pernilla och Rebecka Uberth som har koll på det mesta när det gäller hästarna. Och så är det Lina Ögren Wessman och Frida Olofsson som rider in våra hästar på ett sätt som gör dom till pålitliga i alla lägen.

 

 

Överst till vänster: Pernilla gosar med Hubbe. Överst till höger: Roger visar Alvin på hingstpremiering.

Sedan ser vi våra älskade barnbarn Markue och Miranda som gossar med gårdens djur!

 

Vackra Hobby är mångas favorit! Till vänster med Rebecka och till höger med Ronny i sadeln. Numera går Hobby som pukhäst hos Beridna Högvakten (läs gärna "Hobbys Historia").

 

Aaron har kvalitetstid med Roger. Eller om det är tvärtom. . .